TRADUCIR ESTA PAGINA/TRANSLATE

miércoles, 13 de marzo de 2013

CD Polseres Vermelles. PROMOCIONES LA VANGUARDIA

Precio kiosco: 12 €
Fechas: Del 10 de marzo de 2013 al 24 de marzo de 2013


CARACTERÍSTIQUES

Polseres vermelles, creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, retrata, amb humor i tendresa, el dia a dia d'un grup de nens en un hospital infantil. A diferència d'altres sèries de ficció ambientades en un hospital, a Polseres vermelles els metges cedeixen tot el protagonisme als pacients, en aquest cas, cinc nois i una noia d'entre 8 i 17 anys que coincideixen en un hospital a causa de diverses malalties.

Es van posar una polsera vermella com a símbol d'amistat i van aconseguir demostrar que, fins i tot en els pitjors moments, la força de la vida els faria tirar endavant. Des d'aleshores han passat moltes coses.

Sense defugir les circumstàncies especials en què es troben, la història d'aquests sis nens i adolescents mostra les vivències i les situacions pròpies dels nois i noies de la seva edat, però amb la diferència que el seu món és un hospital, i això fa que ho visquin tot amb una gran intensitat.

Per recrear l'ambient, Polseres vermelles aprofita la dilatada experiència d'Espinosa en el món hospitalari -es va passar deu anys ingressat en hospitals i en fa cinc que pronuncia conferències a hospitals d'arreu de l'Estat- i també el to vitalista, la tendresa i el sentit de l'humor que caracteritzen tots els seus treballs. Polseres vermelles és una sèrie per a tots els públics que, lluny de la tristor, té com a nexe de la història les ganes de viure, la superació i l'alegria.

La música va ser un element important de la primera temporada de Polseres vermelles, i també és un element bàsic de la segona temporada; un element inherent al guió i que cala, respira i embolcalla l'escenari d'emocions, sentiments i passions, que desgrana la interpretació d'una obra d'entreteniment, familiar, didàctica, educativa, positiva... La traducció més expressiva del paper rellevant que hi té és aquest disc: una compilació que, partint del treball magnífic d'Arnau Bataller en la composició de la banda sonora, reuneix el bo i millor de totes les cançons que desfilen capítol a capítol, per donar-hi la força de les sensacions i l'atmosfera d'un món que viu entre el dolor i l'esperança.

La banda sonora s'ha enregistrat aquesta temporada al Gran Teatre del Liceu, amb l'Orquestra Simfònica.

I si en la primera temporada tots els fans van corejar el "Sense tu", dels Teràpia de Shock, ara el tema principal serà la cançó "Fil de llum", composta i interpretada per l'actor i cantant Andreu Rifé, que és també l'actor que dóna vida al Josep, del MIR, un dels metges dels Polseres a la sèrie.

TRACKLIST

  1. Fil de llum. Andreu Rifé. 05:17
  2. Podré tornar enrere. Beth. 05:01
  3. Res tornarà a ser igual. Gossos. 04:52
  4. Tota la nit. Teràpia de Shock. 03:47
  5. Santa nit. Damià Olivella. 04:16
  6. No és massa tard. Lax'n'Busto. 03:31
  7. De vegades. Le Croupier. 02:13
  8. 5.000 nits. Josep Thió. 03:34
  9. Bicicletes. Blaumut. 03:04
  10. Enamorats. Música original. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 01:54
  11. Herois del segle XXI. Miquel Abras. 03:04
  12. Nana per a nenes modernes. 4t 1a. 02:04
  13. Quan es faci fosc. Sopa de Cabra. 04:18
  14. Ales en sang. èric Vinaixa. 03 :43
  15. Futur incert. Sanjosex. 04 :22
  16. Pensaments. Música original. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 01:30
  17. Que tinguem sort. Lluís Llach. 03 :56
  18. De bosc II. Pau Vallvé. 02:49
  19. 1979. Joan Dausà i els Tipus d'Interès. 02:46
  20. Polseres èpic. Música original. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. 03:13
  21. Sense tu. Teràpia de Shock (bonus track). 03:10


El CD s'acompanya d'un llibret de vuit pàgines. 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Te animamos a que expreses tu opinión, puede ser importante para los demás interesados.
Al hacer un comentario, ten en cuenta que, BRUCH 1972 tan sólo ofrece información de los productos, no tenemos relación alguna con la creación ni características de los mismos.
BRUCH 1972 declina toda la responsabilidad sobre los comentarios que puedan expresar sus usuarios